Home | Wie ben ik en welke dienstverlening? | Mediation | Bedrijfscounseling | Personal (management) coaching
Lifestyle advisering | Interessante websites | Hoe krijgt u contact met mij?Lifestyle advisering

Op basis van orthomoleculaire- en cellulaire voedings/suppletieadvisering

Is gezondheid ook voor ķ een kostbaar goed? Sommigen zijn zo gelukkig dat ze zelden of nooit gezondheidsklachten hebben. Anderen moeten een lange weg bewandelen binnen de medische instanties, hulpverleningsinstanties of andere zorginstellingen.
Niet iedereen heeft echter volledig baat bij de reguliere geneeskunde en hulpverlening. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een aantal, vooral chronische, gezondheidsproblemen terug te voeren is op verkeerde voeding, ongezonde leefwijze en onvoldoende toevoer van vitaminen, mineralen en andere celvoedingsstoffen.
Onafhankelijke en juiste informatie over behandelingen, voeding en voedingssupplementen buiten de reguliere geneeskunde blijkt moeilijk te verkrijgen.
Ik bied u deze informatie!
Samen met Nimmerdor Consults ontwikkelt u een andere kijk op uw eigen leefstijl waarbij ik u mogelijkheden aanreik om ziekten te voorkomen, meer energie te krijgen en zelf uw gezondheidsklachten te beÔnvloeden. Om die reden bied ik u ook psychosociale zorg aan.
Uw persoonlijke situatie staat daarbij centraal.

Als uw voeding niet goed is, werkt uw medicijn niet en als uw voeding goed is, hebt u geen medicijn nodig (Ayurveda).

De letterlijke betekenis van Nimmerdor is "nooit dor". Een toepasselijke naam voor het bedrijf, want het staat voor: vitaliteit, positivisme, energie en totale gezondheid.

Nimmerdor Consults beziet gezondheid vanuit een holistische visie: gezondheid heeft te maken met het geestelijk welbevinden, met lichamelijk functioneren, met het leefpatroon en met voedingsgewoonten.


Nimmerdor Consults richt zich op mensen die zelf willen onderzoeken wat hun mogelijkheden zijn om zo gezond mogelijk door het leven te gaan.

"Afwezigheid van bewijs is geen bewijs van afwezigheid"
De afbeelding naast mijn bedrijfsnaam is die van de AloŽ Vera (Barbadensis Miller). Dit door de eeuwen heen steeds bekender geworden "medicinale" vetplantje is de krachtigste onder de AloŽ's en aan de gel die hieruit wordt verwerkt, worden vele geneeskrachtige eigenschappen toegeschreven voor mens en dier. De gel bewerkstelligt een evenwichtig en effectief immuunsysteem door zijn vele belangrijke voedingsstoffen zoals vele vitamines, (essentiŽle) aminozuren, mineralen, sporenelementen, enzymen en is dus waardevol voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn.

"Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte"

De jarenlange studies en grote persoonlijke interesse voor de mogelijkheden van leefstijl en voeding in relatie tot geestelijke- en lichamelijke gezondheid maakt mij enthousiast voor de orthomoleculaire- en cellulaire geneeskunde/voedingsleer en niet toxische tumortherapieën.

Nimmerdor Consults biedt aan particulieren de volgende diensten en producten:
  • informatie en advies over gezonde leefwijze, begeleiding naar een beter voedingspatroon en een verstandig gebruik van vitaminen en andere voedingssupplementen om de gezondheid positief te beïnvloeden;

  • informatie over en levering van zo natuurlijk mogelijke voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten ( orthomoleculair, cellulair, Aloë Vera );

  • begeleiding bij (sap)vastenkuren;

  • begeleiding bij het volgen van niet toxische tumortherapieën en andere complementaire behandelwijzen en gebruik van natuurlijke kankerremmers;

  • begeleiding en/of behandeling bij psychosociale problemen door kortdurende en klachtgerichte psychosociale therapie en (regressie)hypnotherapie bij het aanpakken van probleemvelden; o.a. negatieve overtuigingen en reactiepatronen, conflicten, negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, rouwverwerking, schokkende gebeurtenissen, burnout, depressies, stress, angststoornissen en relatieproblematiek;

  • ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.


Mijn werkwijze!
U kunt mij bellen voor een afspraak. Ik ontvang u in mijn praktijk in Amersfoort maar eventueel is een huisbezoek mogelijk.
Afhankelijk van de vraagstelling en na een brede inventarisatie van de problematiek overleg ik met u op welke wijze u zo goed mogelijk geholpen kunt worden.

Bij huisbezoek worden géén reiskosten berekend.


"Laat voedsel je medicijn zijn en medicijn je voedsel"De kwaliteit van mijn dienstverlening is gewaarborgd door voortdurende deskundigheidsbevordering en intervisie. Ingeschreven in het landelijke Register van Mediators van Mediation federatie Nederland (MfN), ADR International Register en lid van de Nederlandse Mediators vereniging (NMv). Bij mediation hanteer ik het MfN-mediation-reglement en de MfN-klachtenregeling.